The following warnings occurred:
Warning [2] file_get_contents(https://graph.facebook.com/25397293908/feed?access_token=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request - Line: 8 - File: /home/dreamscience-automotive/public_html/mgfooter.php PHP 5.5.9-1ubuntu4.9 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/home/dreamscience-automotive/public_html/mgfooter.php 8 file_get_contents
/home/dreamscience-automotive/public_html/mgfooter.php 255 loadFB
/inc/plugins/DynamicHeaderFooter.php 145 include
/inc/plugins/DynamicHeaderFooter.php 194 DynamicHeaderFooter_Process
/inc/class_plugins.php 139 DynamicHeaderFooter_global_end
/global.php 1045 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 24 require_once
Warning [2] Invalid argument supplied for foreach() - Line: 261 - File: /home/dreamscience-automotive/public_html/mgfooter.php PHP 5.5.9-1ubuntu4.9 (Linux)
File Line Function
/home/dreamscience-automotive/public_html/mgfooter.php 261 errorHandler->error
/inc/plugins/DynamicHeaderFooter.php 145 include
/inc/plugins/DynamicHeaderFooter.php 194 DynamicHeaderFooter_Process
/inc/class_plugins.php 139 DynamicHeaderFooter_global_end
/global.php 1045 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 24 require_once



Forum

FOCUS ST225 MISS FIRE
  • 0 Vote(s) - 0 Average


01-24-2018, 09:10 AM #1
ianst3 Junior Member **
Status: Offline Posts:1 Threads:1 Joined:Nov 2017 Reputation: 0
Morning
have a 2008 facelift mk2 focus st225 and it started a missfire, which caused a wobble/vibration through the steering, i changed the plugs to NGK on saturday but still the same, I have also changed the coil packs yesterday and it was fine last night only took it a short journey, then this morning it only seems to do it when you accelerate hard. IS there any other sensors i should be looking at ?

Any suggestions on what to look for next

Car running mod x with full milltek exhaust, sports cat,uprated filter and intercooler.

Thanks
Ian








Users browsing this thread:
1 Guest(s)